Filter

Aarhus
Fra 499
Bordopdækning 3 retter med buketter på bordet
Service til 30 personer
Aalborg
Fra 499
Kvinde der tager et billede
Rundeborde Ø160 og flotte Banquet stole
Aarhus
Fra 2.000
Drømme festtelt med bjerge i baggrunden og en sø i forgrunden
Festtelt 4x8
Aarhus
Fra 2.999
Kvinde der tager et billede
Endnu en festpakke mindre luksus 1
Aarhus
Fra 4.999
Kvinde der tager et billede
Festpakke ABC Luksus lang titel 1

Festudlejning til enhver lejlighed med SmartParty

Hos SmartParty finder du en bred vifte af festudlejningstjenester og -udstyr, der dækker alt fra små intime fester til store firmaarrangementer. Vores partnere tilbyder forskellige pakkeløsninger, herunder klassiske hvide telte eller farverige og unikke telte med panorama. Med vores partners brede udvalg af festtelte og pakkeløsninger, kan du finde det perfekte telt til din fest.

Festtelte i alle størrelser og former

Vores partnere har et stort udvalg af festtelte i alle størrelser og former, der passer til enhver fest. Fra små og intime telte til store og rummelige telte kan vores partnere hjælpe dig med at finde det perfekte telt til din fest. For at gøre det lettere for dig at vælge den rette størrelse, kan du tjekke vores partytelt størrelsesguide. Vores partnere kan også hjælpe dig med at vælge den rette størrelse til din fest.

Alt det nødvendige tilbehør

Vores partnere tilbyder også alt det nødvendige tilbehør til din fest. Med vores partners udvalg af tilbehør, herunder: borde og stole, service, scene og lyd, popcorn og slushice, hoppeborge og meget mere, kan du finde alt, hvad du har brug for til din fest på ét sted. Vores samarbejdspartnere kan også hjælpe dig med at skræddersy og tilpasse løsninger til dine behov.

Søg nemt og hurtigt

Brug vores filterfunktion til at finde de bedste priseksempler i nærheden af dig eller søg efter en specifik SmartParty partner i vores partner katalog. Vi gør det nemt for dig at sammenligne priser, services og muligheder fra forskellige partnere, så du lynhurtigt kan finde den bedste løsning til din fest. 

Gratis og uforpligtende forespørgsler

Det er vigtigt at understrege, at det er helt gratis og uden nogen form for forpligtelser at sende en forespørgsel på SmartParty’s hjemmeside. Vores partnere ønsker at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for dig som lejer, så du kan få den bedste løsning til den bedste pris. Når du sender en forespørgsel, vil vores partnere kontakte dig og give dig professionel vejledning til at finde den bedste løsning til netop dit arrangement. Du kan trygt sende en forespørgsel og få mere information om, hvad SmartParty’s partnere kan tilbyde dig, uden at du er bundet til nogen forpligtelser, før du har underskrevet en aftale.